День Гідності та Свободи.

2017-11-21

/Files/images/listopad_2017/День гідності (1).JPG

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

21 листопада 2017 року в КЗ «Лобачівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-Д/С» було проведено урок - реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи, на який були запрошені учні 3-9 класів. «Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього»,- наголосив учитель історії Петраков О.К. Учні переглянули документальний фільм, присвячений подіям Революції Гідності 2013-2014 років, вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих на Сході України хвилиною мовчання.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/listopad_2017/День гідності (2).JPG/Files/images/listopad_2017/День гідності (3).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi