День вишиванки

2021-05-20

/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (1).jpg

Вишиванка – це наша національна гордість. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

20 травня у Лобачівському ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.

В акції взяли участь не лише учні, а й вчителі школи. Протягом дня було проведено виховні заходи з даної тематики. Учні 1-6 класів підготували виставку малюнків «Моя вишиванка-найкраща». Всі учні школи переглянули виставку вишиванок. Учні 4-10 класів взяли участь у вікторині «Всесвітній День вишиванки єднає Україну».
День вишиванки- поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу..

/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (2).jpg/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (3).jpg/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (4).jpg/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (5).jpg/Files/images/a_2021/traven/вишиванка (6).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi