Новорічне свято

2013-12-27

Новорічне свято стартувало з дитячого садочка. Малята з нетерпінням чекали Діда Мороза і Снігуроньку, адже вони старанно готувались до цієї зустрічі. За виконані пісні, вірші, танці та хороводи всі 24 вихованці (з них - з багатодітних сімей -3, з малозабезпечених -3) отримали солодкі подарунки, придбані Лапіцьким Г.Г.

Казково і весело пройшов новорічний ранок у школярів. Ведучі Тік і Так запрошували гостей з Машини часу. Тут зустрілися герої з багатьох казок. У святі активну участь прийняли всі учні 1 - 7 класів (всього 54 учні, з них -12 з багатодітних родин, 8 – з малозабезпечених , 3-дітей-інвалідів, 1- позбавлена батьківського піклування).На завершення свята всі діти отримали новорічні подарунки завдяки народному депутату України Кацубі С.В., депутатам Каплуну М.С., Багатюк Т.М., спонсорам: Павлюку С.І. сільському голові Миколаєнку В.І., приватним підприємцям Зубченко Г.А.,Іщенко О.І., Миколаєнко А.М.

Продовжилось свято і для учнів 8 – 11 класів (всього 22учні, з них 2-з багатодітних, 2 – з малозабезпечених родин) .На новорічному вечорі всім підняли настрій запальна Вєрка Сердючка, Баба Яга, багатьом передбачили долю в Новому році веселі циганочки. Під час новорічного вечора були проведені цікаві конкурси. І дуже всіх потішили своїми жартами хлопці в образі нових російських бабок – Матрьони і Цвяточка. Свято продовжила весела дискотека.

/Files/images/нг1.JPG/Files/images/нг2.JPG/Files/images/нг3.JPG/Files/images/нг4.JPG/Files/images/нг5.jpg/Files/images/нг6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi