8 Березня - свято всіх жінок!

2013-03-07

/Files/images/Кадр MOV041 (00-00-18).jpg

Саме в березні Земля прокидається від сну, а особливо відчутно це стає, коли приходить свято 8 Березня! Теплий, ласкавий промінчик… Ніжний , пахучий підсніжник. Дзвінкі голосочки сина та дочки... Всі діти з нетерпінням чекають цього свята, щоб подарувати своїм рідним подарунки, виготовлені власноруч. От і учні нашої школи дуже чекали цього свята і підготували святковий концерт, щоб привітати своїх мам, бабусь, вчителів, однокласниць. В ньому взяли участь і учні школи, і вихованці дитячого садка, які подарували всім присутнім море позитивних і незабутніх вражень.

Тож хоч Земля ще зітхає ледве чутно І прокидається від сну І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну Це чудо в усмішках чарівних, У морі квітів навкруги Ми Вас вітаємо, рідненькі, Найкращі, милі, дорогі!

Цього дня щирі вітання працівницям школи прозвучали з вуст директора школи Загоруйка Сергія Васильовича, голови профкому Руденка Павла Петровича. Разом з привітанням кожна з жінок школи отримала приємний весняний подарунок.

Із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем - 8 Березня!

/Files/images/Кадр MOV03D (00-01-52).jpgЗі святом вітають вихованці ДНЗ/Files/images/Кадр MOV042 (00-00-16).jpgДо привітання запрошуються учні 3-го класу/Files/images/Кадр MOV045 (00-00-19).jpgНа сцені учні 4- го класу/Files/images/Кадр S8300421 (00-01-20).jpgЗапальний танок у виконанні старшокласниць/Files/images/Кадр MOV03F (00-01-05).jpgВітають піснею вихованці ДНЗ - майбутні справжні чоловіки/Files/images/Кадр S8300420(4 клас11).jpgА наступним вітанням буде "Лагідна пісня"

Святкового настрою!

(Для того, щоб переглянути відео в Лобачеві, спочатку натисніть на кнопку пуску і дочекайтесь його повного завантаження, а потім запустіть заново)

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Теплі та сердечні привітання від учнів 3-го класу Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Пісня "8 Березня" у виконанні четвертокласників Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Звучить пісня у виконанні учнів 1-го класу

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Веселий танець "Банана-мама" Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Звучить "Лагідна пісня"

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Пісню виконують хлопці - вихованці ДНЗ

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi