• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття дитячого ігрового майданчика

Відкриття дитячого ігрового майданчика

2016-04-08

/Files/images/Май1.JPG

7 квітня 2016 року в Лобачеві відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика. Цієї події довго чекали діти та їх батьки. Кошти на придбання двох ігрових майданчиків-для малечі села та для вихованців дитячого садочка, що розташований на території школи, були виділені з бюджету за ініціативи сільського голови. На святі були присутні жителі села з дітьми, учні молодших класів, вихованці дошкільного навчального закладу. З теплими словами виступили сільський голова Миколаєнко В.І. та депутат районної ради Миколаєнко В.М. Настоятель Свято- Михайлівської церкви отецьКостянтин освятив новозбудований дитячий майданчик.

І ось нарешті відбулася така довгоочікувана подія - стрічка перерізана. І відразу ж малеча на практиці почала «приймати» й оцінювати подарунок: ігровий комплекс з гірками, перешкодами, каруселями й гойдалками.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати.

/Files/images/Май 2.JPG/Files/images/Май 4.JPG/Files/images/Май 3.JPG/Files/images/Май 5.JPG/Files/images/Май 6.JPG/Files/images/Май 7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi