Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..

2017-05-09

/Files/images/traven_2017/9 травня (4).JPG

9 травня 2017 року в Лобачеві, біля пам’ятника Загиблим воїнам відбувся мітинг-реквієм, присвячений 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій. Сільський голова Миколаєнко В.І. поіменно назвав загиблих односельчан в роки цієї війни. Потім виступили учні школи, місцевий аматорський хор, які в віршах та піснях прославляли подвиг героїв не лише Другої світової, а й героїв АТО, які в наш час ціною життів захищають від ворога східні кордони нашої Батьківщини.

Затих мітинг під час хвилини мовчання… Кожен пройнявся повагою до ветеранів війни і тих, хто загинув на воєнних фронтах, не дожив до цього величного дня-Дня Перемоги.

Традиційно, урочистий захід продовжився в селі Нове Життя, біля пам’ятника Жертвам нацизму.

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!.. Минають роки, десятиліття, змінюється обличчя планети, а з ним життя людства, його думки, мрії… Чим далі за історичним небокраєм «ховаються» вогненні роки війни, тим величнішим постає героїчний подвиг нашого народу.

Встеляйти квітами дороги,

Дзвінкі заспівуйте пісні.

Сьогодні свято Перемоги,

Найкраще свято на землі!

/Files/images/traven_2017/9 травня (1).JPG/Files/images/traven_2017/9 травня (2).JPG/Files/images/traven_2017/9 травня (3).JPG/Files/images/traven_2017/9 травня (5).JPG/Files/images/traven_2017/9 травня (6).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi