День учителя

2012-10-05

/Files/images/S8300109.JPG

День учителя це свято не лише тих людей, які працюють на освітянській ниві. Воно для всіх, бо немає в світі людини, яка б з теплотою і усмішкою не згадала свого вчителя. В цей день до школи йдуть із квітами не лише учні, а й їхні батьки, матері, дідусі й бабусі, які теж колись були школярами…

Цього осіннього сонячного дня 05.10.2012 і до нашого Лобачівського НВО «ЗОШ І – ІІІ ступенів -ДНЗ» завітало багато гостей. Це батьки учнів, випускники школи, голова села Миколаєнко Віктор Іванович, які зі словами подяки, привітаннями прийшли до вчителів і працівників школи. Щирі вітання з професійним святом прозвучали від адміністрації школи та профспілкового комітету.

Учні школи також підготували своїм учителям святковий подарунок концерт, на якому педагоги ще раз пересвідчились, яких талановитих дітей вони навчають. Адже наші вихованці вміють і танцювати, і співати, і декламувати вірші. А скільки посмішок, добрих слів, квітів… Цього не злічити!..

Ні, все-таки прекрасна професія вчитель!

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi