Свято осені

2014-10-24

/Files/images/со1.JPG

24 жовтня у дошкільному навчальному закладі Лобачівського НВО відбулося тепле свято осені. Батьки, які допомагали оформленням залу та підготовкою костюмів для своїх діток, звичайно, теж завітали до дитсадочка.

Хвилювання, гордість, нетерпіння і хороший настрій сповнював присутніх, коли до невеличкої актової зали зайшли із властивою їм безпосередністю дошкільнята. Ведучу, свою виховательку Зою Володимирівну, вони уважно слухали, по черзі розповідали віршики, старанно дотримуючись інтонації, співали пісеньки і навіть танцювали з парасольками. А коли у пишному вбранні з’явилась «Королева Осінь» (учениця 2 класу Кремінська Каріна), та ще й запросила до танцю кожного з дітей, в учасників святкового дійства аж вогники горіли в очах.

Та спостерігати було весело не лише за непосидючими енергійними дітьми, а й за їхніми батьками – дивлячись, у кого з них ворушились губи, можна було одразу здогадатись, чия дитина виступає. Бо хто ж, як не батьки, підучать з дитиною віршика, підготовлять їй барвистий національний костюм?

/Files/images/со2.JPG

/Files/images/со3.JPG/Files/images/со4.JPG/Files/images/со5.JPG/Files/images/со6.JPG/Files/images/со7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi